Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 16:00.
Door de aard van onze werkzaamheden zijn wij echter niet altijd in staat de
telefoon op te nemen, een email sturen is daarom meestal sneller.

Adres en contactgegevens

Brouwerij de Hemel
Franseplaats 1,
6511 VS NIJMEGEN
024-360 61 67
info@brouwerijdehemel.nl

Reserveren

Kom kijken in De Hemel! De bieren, de mensen, het proces en de techniek. Ontdek en proef alles wat de Hemel de Hemel maakt. Een uniek kijkje in de oudste speciaal bier brouwerij van Nederland.

Hoeveel bieren proeven we tijdens een brouwerijbezoek?

Na de rondleiding krijg je zes bieren van tap te proeven. Daar zit een seizoensbier bij. Dit is eventueel uit te breiden naar 10 soorten. We serveren de proeverij in proefglazen van 9cl, dus in totaal drink je het volume van ongeveer 2 ‘normale’ glazen (of 3,5 bij de uitgebreide proeverij).

Ik wil een vrijgezellenfeest geven. Kan dat?

Groepen vanaf 10 personen kunnen online reserveren voor een rondleiding. Wij accepteren echter alleen vrijgezellenfeesten vroeg op de dag (laatste begintijd is 14:00), en niet in beschonken toestand. Onze gidsen kunnen dronken groepen weigeren. Eventuele betaalde voorschotten worden in dit geval niet vergoed.

Wanneer is de brouwerijwinkel open?

Onze winkel is geopend tijdens en na rondleidingen, dit is in ieder geval op zaterdag en zondag in de middag. Op doordeweekse dagen zijn wij ook aanwezig, maar de brouwers hebben tussen het brouwen door niet veel tijd om biertjes te verkopen. Je kan wel een webshopbestelling ophalen op doordeweekse dagen. Plaats een bestelling en kies voor de optie ‘afhalen bij de brouwerij’. Dan zetten wij je bestelling klaar zodat je deze op kunt halen!

Kunnen we ook iets anders dan bier proeven?

We zijn natuurlijk een brouwerij, dus de nadruk ligt bij ons op het bier! Maar we snappen ook dat er mensen zijn die niet van bier houden, deze mensen nodigen we vooral uit wat van onze huisgemaakte distillaten te proberen (geproduceerd onder de naam Distilleerderij ANIMA www.distilleerderij-anima.nl). En voor mensen die helemaal geen alcohol mogen of willen drinken hebben we fris beschikbaar.

Waar is Brouwerij de Hemel te vinden?

Onze brouwerij zit in hartje Nijmegen, achter de Waagh, in de kelders van het historische pand De Commanderie. Ons adres is: Franseplaats 1, 6511 VS Nijmegen. Voor het brouwerijbezoek kan je door het restaurant lopen. Daar zie je een trap naar beneden waar onze brouwerij te vinden is.

Waar kan ik de bieren van Brouwerij de Hemel kopen?

Brouwerij de Hemel is lokaal georiënteerd, binnen Nijmegen zijn de meeste supermarkten en slijterijen voorzien van Hemelse bieren. Woon je verder weg? Dan is onze webshop de beste optie.

Wij willen voor of na ons bezoek aan de brouwerij graag wat eten bij jullie, kan dat?

De brouwerij zelf is geen horecagelegenheid, wij bieden enkel rondleidingen met proeverijen (en eventueel borrelhapjes) aan. Voor een lunch, diner of borrel verwijzen we je graag door naar onze buren van Restaurant de Hemel. Zij hebben alle Hemelse bieren van tap beschikbaar, en serveren lunch en diner! www.restaurantdehemel.nl.

nl_NLNederlands