BEZOEK ONZE BROUWERIJ

Wil je meer weten over speciaal bier, brouwen en Brouwerij de Hemel? Kom dan op bezoek!
In onze brouwerij maak je kennis met het brouwproces, de ingrediënten en onze
geschiedenis. Zo kom je alles te weten over bier, maar ook over het maken van azijn,
mosterd en gedistilleerde dranken.

MEEST GEKOZEN

15,-/per persoon

  • Proef 6 bieren
  • Verken de brouwerij met een gids
  • En neem een kijkje in de brouwketel

RONDLEIDING MET PROEVERIJ

Wat kun je verwachten?
Ontdek de wereld van speciaalbier, brouwen en Brouwerij de Hemel! Breng een bezoek aan onze brouwerij, waar je wordt ondergedompeld in de fascinerende wereld van bier. Leer alles over de geheimen van het brouwproces, de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en de rijke geschiedenis van onze brouwerij. Maar dat is nog niet alles! Ontdek de kunst van destilleren en leer hoe we azijn en mosterd maken. Kom langs en laat je verrassen door de veelzijdigheid van smaken en ambachten die we te bieden hebben.
 
Toegangsprijs rondleiding met 6 bier: 15 euro per persoon

Gezelschappen onder de 10 personen: Sluit op zaterdag om 14:00 of 16:00 aan bij onze rondleiding! (reservering vereist)

Groepen van 10 personen of meer: Maak een reservering voor een groepsrondleiding. Elke dag van de week mogelijk, mits beschikbaar. Breid de groepsrondleiding uit met gemengde borrelhapjes voor €6,- per persoon of neem een rondleiding met een uitgebreide proeverij van 9 bieren + 1 huisgestookte likeur of jenever voor €19,50 per persoon.

Duur: ongeveer 1,5 uur bij een rondleiding met proeverij van 6 bieren en 2,5 uur bij een uitgebreide proeverij.

Wij snappen dat het leuk is om je vrijgezellenfeest bij ons te vieren, dat willen wij graag faciliteren. Maar wel graag vroeg op de dag en niet in beschonken toestand.

We hanteren voor vrijgezellenfeesten als laatste begintijd 14:00 in de middag. Daarnaast kunnen onze gidsen groepen weigeren die duidelijk in beschonken toestand bij ons aankomen.

Wij hopen op jullie medewerking om van jullie vrijgezellenfeest zowel voor jullie, als voor onze medewerkers en onze andere gasten een gezellige en leuke dag te maken!

nl_NLNederlands