kroonkurk vrij   kroonkurk vrijbezoek
Copyright 2020 - Custom text here
actueel
 

Covid-19

We moeten nog een paar weken binnen zitten. Daarom vragen we jullie om hulp.

Help jezelf en de mensen om je heen door voorzichtig te zijn, waar mogelijk elkaar een handje te bieden en goed te zorgen voor jezelf. Help ons door een bestelling te plaatsen in onze webshop. Hierdoor krijgen wij wat omzet in deze moeilijke tijden, én kun jij thuis genieten van een lekker biertje.

Helaas hebben we dit nodig want als kleine lokale onderneming zijn wij hard getroffen door de gevolgen van het corona virus. Gelukkig zijn we hier allemaal nog gezond, dus alle problemen die we hebben zijn maar relatief.

 kadobon nieuw

Toch hebben we om deze tijden door te komen ons eigen pakket aan maatregelen opgesteld:

- de verzendkosten in onze webshop blijven verlaagd. €3,95 per bestelling of gratis boven de €100,-. Minimaal tot 28 april, en langer indien nodig.

- wij verkopen vanaf heden Desinfectiespray. Gemaakt van restbier door onze eigen Distilleerderij ANIMA. Alcohol die normaal in de jenever verdwijnt, maar nu op je handen!  webshop.brouwerijdehemel.nl/desinfectiespray

- onze brouwer Thieu heeft een hele middag filmpjes gemaakt waarin hij uitleg geeft over onze bieren. Hiermee kun je zelf thuis een Hemelse bierproeverij houden. (kijk voor alle video's op ons youtube kanaal)

- kom bij ons langs in betere tijden, maar koop nu alvast je toegangsbewijs voor een Brouwerijbezoek inclusief bierproeverij.  webshop.brouwerijdehemel.nl/kadobon

Wij hopen dat zowel wij als jij door deze maatregelen beter af bent.

 

Tot slot onze dank en waardering voor alle mensen die hard aan het werk zijn, vaak met gevaar voor eigen gezondheid, om deze crisis te stoppen. En ons medeleven voor iedereen die geliefden heeft die ziek zijn of zijn overleden. Onze problemen vallen in het niet bij de uitdagingen die anderen hebben, in deze tijden is het extra belangrijk om dit te onthouden.

 desinfectiespray

f t g
© 2017 - BROUWERIJ DE HEMEL
Franseplaats 1, 6511 VS NIJMEGEN | 024-360 61 67 | info@brouwerijdehemel.nl