kroonkurk vrij   kroonkurk vrijbezoek
Copyright 2020 - Custom text here
actueel
 

Verlichte Engel

Het nieuwste bier van De Hemel is een infused tripel, genaamd Verlichte Engel.

Verlichte Engel is een variant van Helse Engel welke in hogere sferen is geraakt door de toevoeging van onze huisgemaakte, 5 jaar op eikenhout gerijpte ANIMA Bierbrand. Omdat deze bierbrand gemaakt is van een distillaat van de bieren van De Hemel is dit en perfecte match van aroma’s en smaken. De stevige & licht zoete smaak van de tripel in combinatie met volle houttonen uit de bierbrand zorgen voor een exclusief en smaakvol bier.

hopverdorie

Bierbrand is een whisky-achtige drank die gemaakt wordt door het bier van De Hemel te distilleren, en dit distillaat vervolgens jaren op eikenhouten vaten in onze kelder te laten liggen. Het resultaat is een drank die naast de aromatische kenmerken van het bier ook de zachte warme smaken van het eikenhout heeft. Deze drank verkopen we onder de naam ANIMA Bierbrand en is nu dus toegevoegd aan dit bier. Kijk voor meer informatie op www.distilleerderij-anima.nl.

De Verlichte Engel is van tap verkrijgbaar in de Nijmeegse horeca en op fles in de slijterij en natuurlijk via onze webshop. 

 

 

Gloeiende Gabriel

De laatste beetjes bokbier zijn opgetapt, dat betekend dat het tijd is voor onze winterse favoriet Gloeiende Gabriel!

Dit donkerblonde bier met 7,5% alcohol heeft naast de tonen van donkere caramelmouten een niet te missen kruidigheid. Voor de winterse sferen hebben de brouwers van De Hemel kruiden gebruikt die normaal gesproken in glühwein gaan. Oorspronkelijk is Gloeiende Gabriel ook gebrouwen om warm gedronken te worden. Omdat niemand dat aandurfde verkopen we het nu toch maar gekoeld! 

Op tap in Restaurant en Brouwerscafé de Hemel, De Pelgrim foodbar en de betere cafés in Nijmegen. En natuurlijk voor thuis in de fles, bijvoorbeeld via onze webshop te krijgen!

img GloeiendeGabriel

Bokbieren

Oktober, het is weer tijd voor bokbier! De Hemel heeft dit jaar twee bokbieren, Moenen en Oerbok.

bok foto 2018

Oerbok is een bok met 7% alcohol en een accent op het moutige karakter van de klassieke donkere bieren. Donkere mouten voor de ronde caramelsmaak en geroosterde tinten. Niet overdreven gehopt of zoet om dicht bij de oervorm van dit bier te blijven.

Moenen is een rookbok met 6,5% alcohol. Donkerrood van kleur met de diepe volle smaak van caramelmouten. Gebrouwen met gerookte mout voor een uitgesproken smaak. 

Beide bieren zijn op tap verkrijgbaar hier in de Commanderie bij Restaurant en Brouwerscafé de Hemel en De Pelgrim, en bij de betere cafés in Nijmegen. Van fles verkrijgbaar in onze webshop en slijters in de stad.

Brouwerij de Hemel T-Shirts

Altijd in stijl een biertje drinken.

Met dit stevige shirt van 100% biologisch katoen kun je thuis komen. Met een zeefdruk van het logo van De Hemel!

Gemaakt in Nijmegen, net als het bier. En natuurlijk verkrijgbaar via onze webshop. 

combi shirts

Parapluvius

Er is weer Parapluvius! Oorspronkelijk gebrouwen in samenwerking met Rainbeer en Green Capital Challenges. Een speciaal bier gebrouwen met regenwater. Naast het lessen van de dorst willen we bewustwording creëren voor de overlast van regenwater. 

De drie partijen die samenwerken bij de productie van Parapluvius hebben elk eigen kwaliteiten. Rainbeer is een van oorsprong Amsterdams bedrijf dat zich gespecialiseerd in regenwaterzuivering ter behoeve van bierbrouwen. De brouwers van De Hemel storten zich met dit water op het brouwen van het bier. En Green Capital Nijmegen ondersteund met de kennis van watermanagement en maakt gebruik van de verschillende kanalen die beschikbaar zijn om zo veel mogelijk mensen te bereiken met de boodschap.

foto para website low res

De boodschap is dat Nijmegen in 2050 klimaatbestendig wil zijn: bestand tegen langdurige regenval, piekbuien, en

het bijhorende wateroverlast. Regenwater verdwijnt momenteel nog steeds voor het grootste deel in het riool. Dat belastend voor het riool, en natuurlijk zonde. Het kan immers ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld het brouwen van bier.

Parapluvius moet de drinker dus aan het denken zetten op een ontspannen manier. Het is een blond tarwebier met 5,5% alcohol en een frisse kruidige smaak van zoethout en sinaasappelschil.

Enkel van fles verkrijgbaar via onze webshop en onze vaste verkooppunten. 

Distilleerderij ANIMA

Ons nieuwe kleine broertje Distilleerderij ANIMA! De gedistilleerde dranken van De Hemel gaan verder onder eigen naam.

Nieuw jasje, (deels) nieuwe recepten en dranken. Ook verkrijgbaar via de webshop. facebook logo 318 49940instagram social network logo of photo camera 318 64651

21231126 1374306815978466 3219766653755197175 n

Webshop Brouwerij de Hemel

Nooit meer sjouwen met je bier! Vanaf heden heeft Brouwerij de Hemel een heuse webshop waarin alle producten van de brouwerij aangeschaft kunnen worden. 

Neem hier een kijkje!

winkelwagen

f t g
© 2017 - BROUWERIJ DE HEMEL
Franseplaats 1, 6511 VS NIJMEGEN | 024-360 61 67 | info@brouwerijdehemel.nl