kroonkurk vrij   kroonkurk vrijbezoek
Copyright 2018 - Custom text here
actueel
 

Vacature: Gids

Wil je wel eens wat meer met bier doen dan het alleen drinken? Kom dan bij Brouwerij de Hemel werken als gids! Als gids bij de brouwerij is het jouw taak groepen een rondleiding door de brouwerij te geven. Je verteld alle ins en outs van het brouwproces en de geschiedenis van onze brouwerij. Na de rondleiding krijgt de groep van jou een proverij met 6 bieren die bij De Hemel gemaakt worden.

Vereisten:

- Goede beheersing Nederlandse, Duitse en Engelse taal.
- Geen angst om voor groepen te spreken.
- Flexibel inzetbaar, zaterdag middag beschikbaar is een vereiste.

Het werk is op oproepbasis. Kennis over bier en het brouwproces niet vereist, wel handig.

Voor reacties of meer informatie neem contact op met Thieu Hegger: info@brouwerijdehemel.nl, 024 3606167

Flora

Het nieuwe lentebier van De Hemel. Een blond bier met 6,5% alcohol, op smaak gebracht met vanille en vernoemd naar de romeinse godin van de lente. Licht gehopt en met de volle tonen van echte vanillestokjes. In combinatie met de fruitige gistsmaak een goed begin van de lente!

Op tap hier in de Commanderie bij Restaurant en Brouwerscafé de Hemel, De Pelgrim en de betere cafés in Nijmegen.

cid 09AEBF13 64AF 485E B688 3B7E62C391D8

L.E.F.

Terug van weg geweest! Twee jaar geleden gebrouwen ter gelegenheid van het 25-jarig brouwerschap van onze brouwmeester Henk, en nu weer terug op tap en fles.

 

L.E.F. is een volmout tripel met 8,5% alcohol. Een stevig bier met volle zachte moutsmaken en een frisse hoptoon. Zoals een goede tripel betaamt goed in balans, ondanks het alcoholpercentage drinkt de L.E.F. gemakkelijk weg. Gebrouwen met De Hemel huisgist.

 

Op tap hier in de Commanderie bij Restaurant en Brouwerscafé de Hemel, De Pelgrim en de betere cafés in Nijmegen. En van fles verkrijgbaar in onze webshop en slijters in de stad.

lef foto

Hemelpoorter

Het nieuwste bier van De Hemel nu op tap! Het is een porter gebrouwen in hemelse stijl, met 5,5% alcohol.

Kenmerkend is natuurlijk de grote hoeveelheid geroosterde mout voor de donkere kleur van zowel bier als schuim. Maar natuurlijk ook voor de smaak! In eerste instantie proef je vooral de bittere brandsmaak van de geroosterde mout, maar als je door proeft komen de subtielere tonen van chocolade, koffie en dropjes naar boven in combinatie met een volle romige afdronk.

Enkel op tap. Bij ons in huis bij Restaurant en Brouwerscafé de Hemel & de nieuwe Pelgrim Foodbar, en in de betere cafés in Nijmegen.

hemelpoorter

Distilleerderij ANIMA

Ons nieuwe kleine broertje Distilleerderij ANIMA! De gedistilleerde dranken van De Hemel gaan verder onder eigen naam.

Nieuw jasje, (deels) nieuwe recepten en dranken. Ook verkrijgbaar via de webshop. facebook logo 318 49940instagram social network logo of photo camera 318 64651

21231126 1374306815978466 3219766653755197175 n

Bierkaas van De Hemel

De borrel is een stukje Hemelser geworden. Neem nu een blokje kaas bij je biertje, kaas gemaakt met Nieuw Ligt van Brouwerij de Hemel!

Bij Kaasboerderij Mathijssen zijn ze aan de slag gegaan met bieren van De Hemel. Het resultaat is een rauwmelkse goudse kruimelzuivel kaas met Nieuw Ligt. Een pittige bierkaas die uitstekend smaakt met Grove Biermosterd en natuurlijk een glas bier.  

Vanaf heden te krijgen bij de brouwerij en Kaashandel de Wit.

kaas

Webshop Brouwerij de Hemel

Nooit meer sjouwen met je bier! Vanaf heden heeft Brouwerij de Hemel een heuse webshop waarin alle producten van de brouwerij aangeschaft kunnen worden. 

Neem hier een kijkje!

winkelwagen

f t g
© 2017 - BROUWERIJ DE HEMEL
Franseplaats 1, 6511 VS NIJMEGEN | 024-360 61 67 | info@brouwerijdehemel.nl