kroonkurk vrij   kroonkurk vrijbezoek
Copyright 2017 - Custom text here
actueel
 

Het vierde bier in de serie 'Brouwers van De Hemel'

Het gaat hard met nu zelfs het vierde bier in de serie 'Brouwers van De Hemel'! Ditmaal een white IPA met 6,5% alcohol. Brouwer Laurens is aan de slag gegaan met aardig wat tarwemout en een beetje witbierkruiden voor het zomerse effect. Een flinke lading Citra hop tijdens het brouwen en als dryhop maakt het af. Verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt, zoals altijd in Restaurant & Brouwerscafé de Hemel en in onze nieuwe webshop!

sunna

Zomerfeesten op het NBF Speciaalbierplein

De tijd dat je tijdens de Nijmeegse vierdaagse alleen maar pilskon krijgen is nu echt voorbij. De organisatoren van de Nijmeegse Bier Feesten presenteren tijdens deze week het Speciaalbierplein!

Als Nijmeegs oudste brouwerij dragen wij hier natuurlijk ons steentje aan bij. De hele week zijn de bieren van De Hemel te drinken op het Joris Ivensplein. Dit onder gezelschap van een wisselend aanbod aan collega brouwers en een lekker muziekje. Hou de Facebookpagina van NBF in de gaten voor updates.

Webshop Brouwerij de Hemel

Nooit meer sjouwen met je bier! Vanaf heden heeft Brouwerij de Hemel een heuse webshop waarin alle producten van de brouwerij aangeschaft kunnen worden. 

Neem hier een kijkje!

winkelwagen

Het derde bier in de serie 'Brouwers van De Hemel'

Alweer het derde bier in de serie 'Brouwers van De Hemel'! Ditmaal is onze nieuwste aanwinst Marieke aan de slag gegaan en het resultaat is Else. Dit zomerse blonde bier van 7,1% heeft wat weg van een witbier, maar is vooral een goede doordrinker door de subtiele hop en kruidige smaak van de sinaasappelschillen en zoethout die gebruikt zijn in het bier. Verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt, ook in onze nieuwe webshop!

else

Het tweede bier in de serie 'Brouwers van De Hemel'

Het is tijd voor het tweede bier in de serie 'Brouwers van De Hemel'. Wederom hebben wij een van onze brouwers de vrije hand gegeven om zelf een bier te bedenken en brouwen. Ronald was deze keer aan de beurt en heeft gekozen voor een zware amber van 7,5% genaamd Belial. Ronald heeft voor dit bier veel donkere mouten gebruikt. Deze geven naast de diepe amber kleur ook een volle caramelsmaak die veel donkere mouten eigen is. Belial is daarnaast prettig gehopt en gebrouwen met onze huisgist.

Brouwerij de Hemel op TV!

Op 3 april waren wij te zien in het programma ‘Leven in de Brouwerij’ op NPO 2! Voor wie het gemist heeft is het hier terug te kijken. 

Actueel leven in de brouwerij

f t g
© 2017 - BROUWERIJ DE HEMEL
Franseplaats 1, 6511 VS NIJMEGEN | 024-360 61 67 | info@brouwerijdehemel.nl