kroonkurk vrij   kroonkurk vrijbezoek
Copyright 2020 - Custom text here
actueel
 

Rafael

Sinds 1984 verwelkomt de lentebok bij ons de lente! Rafael is een stevig bier met 8,5% alcohol, donker van kleur en kruidig en zoet van smaak.

Op tap hier in de Commanderie bij Restaurant en Brouwerscafé de Hemel, De Pelgrim en de betere cafés in Nijmegen. En natuurlijk op fles verkrijgbaar via onze webshop.

IMG 0337

Winkel open 27 mei

Komende zaterdag (27 mei) is de winkel van de brouwerij weer open tussen 13:00-17:00!

 

Ondanks corona gaan toch verkopen. Dus geen anonieme webshops & bezorgers, maar onze eigen mensen & bier meteen in de hand!

 

Dit gaan we natuurlijk wel veilig doen, dus we hebben wat maatregelen genomen:

  • verkoop aan de deur (of hek in ons geval), dus niet in de brouwerij zelf waar het moeilijk is 1,5 meter aan te houden.
  • als je zaterdag geen keuzestress wilt dan kan je vooraf je bestelling doorgeven. Bijgevoegd is de assortimentslijst. Zoek uit wat je wilt hebben en stuur de bestelling door naar info@brouwerijdehemel.nl, dan staat het zaterdag voor je klaar.
  • geen cash! betalen met pin of creditcard.
  • enkel verkoop voor thuis, dus niet nuttigen in het park!
  • laden/lossen met de auto is mogelijk, parkeren niet. (navigatie: Franseplaats 1)

 

Tot zaterdag!

 

PS: iedereen die niet kan of wil komen kan natuurlijk nog steeds een bestelling plaatsen in onze webshop: http://webshop.brouwerijdehemel.nl/. Help jezelf aan een lekker biertje en ons de coronacrisis door!

prijslijst 9meibieren brouwerij de hemel

 

 

 

 

Covid-19

We moeten nog een paar weken binnen zitten. Daarom vragen we jullie om hulp.

Help jezelf en de mensen om je heen door voorzichtig te zijn, waar mogelijk elkaar een handje te bieden en goed te zorgen voor jezelf. Help ons door een bestelling te plaatsen in onze webshop. Hierdoor krijgen wij wat omzet in deze moeilijke tijden, én kun jij thuis genieten van een lekker biertje.

Helaas hebben we dit nodig want als kleine lokale onderneming zijn wij hard getroffen door de gevolgen van het corona virus. Gelukkig zijn we hier allemaal nog gezond, dus alle problemen die we hebben zijn maar relatief.

 kadobon nieuw

Toch hebben we om deze tijden door te komen ons eigen pakket aan maatregelen opgesteld:

- de verzendkosten in onze webshop blijven verlaagd. €3,95 per bestelling of gratis boven de €100,-. Minimaal tot 28 april, en langer indien nodig.

- wij verkopen vanaf heden Desinfectiespray. Gemaakt van restbier door onze eigen Distilleerderij ANIMA. Alcohol die normaal in de jenever verdwijnt, maar nu op je handen!  webshop.brouwerijdehemel.nl/desinfectiespray

- onze brouwer Thieu heeft een hele middag filmpjes gemaakt waarin hij uitleg geeft over onze bieren. Hiermee kun je zelf thuis een Hemelse bierproeverij houden. (kijk voor alle video's op ons youtube kanaal)

- kom bij ons langs in betere tijden, maar koop nu alvast je toegangsbewijs voor een Brouwerijbezoek inclusief bierproeverij.  webshop.brouwerijdehemel.nl/kadobon

Wij hopen dat zowel wij als jij door deze maatregelen beter af bent.

 

Tot slot onze dank en waardering voor alle mensen die hard aan het werk zijn, vaak met gevaar voor eigen gezondheid, om deze crisis te stoppen. En ons medeleven voor iedereen die geliefden heeft die ziek zijn of zijn overleden. Onze problemen vallen in het niet bij de uitdagingen die anderen hebben, in deze tijden is het extra belangrijk om dit te onthouden.

 desinfectiespray

Brouwerij de Hemel T-Shirts

Altijd in stijl een biertje drinken.

Met dit stevige shirt van 100% biologisch katoen kun je thuis komen. Met een zeefdruk van het logo van De Hemel!

Gemaakt in Nijmegen, net als het bier. En natuurlijk verkrijgbaar via onze webshop. 

combi shirts

Distilleerderij ANIMA

Ons nieuwe kleine broertje Distilleerderij ANIMA! De gedistilleerde dranken van De Hemel gaan verder onder eigen naam.

Nieuw jasje, (deels) nieuwe recepten en dranken. Ook verkrijgbaar via de webshop. facebook logo 318 49940instagram social network logo of photo camera 318 64651

21231126 1374306815978466 3219766653755197175 n

Webshop Brouwerij de Hemel

Nooit meer sjouwen met je bier! Vanaf heden heeft Brouwerij de Hemel een heuse webshop waarin alle producten van de brouwerij aangeschaft kunnen worden. 

Neem hier een kijkje!

winkelwagen

f t g
© 2017 - BROUWERIJ DE HEMEL
Franseplaats 1, 6511 VS NIJMEGEN | 024-360 61 67 | info@brouwerijdehemel.nl